Windows Gift Card

Windows Gift Card €5,-

geldig in de EU

€ 5,00

Windows Gift Card €10,-

geldig in de EU

€ 10,00

Windows Gift Card €15,-

geldig in de EU

€ 15,00

Windows Gift Card €20,-

geldig in de EU

€ 20,00

Windows Gift Card €25,-

geldig in de EU

€ 25,00

Windows Gift Card €30,-

geldig in de EU

€ 30,00

Windows Gift Card €50,-

geldig in de EU

€ 50,00

Windows Gift Card €75,-

geldig in de EU

€ 75,00

Wat zijn Windows Gift Cards?

Windows Gift Cards zijn geschikt voor aankopen voor Windows, Windows Phone en de Xbox Store. Windows Gift Cards zijn hetzelfde als Xbox Gift Cards. Met Windows Gift Cards kan je producten en diensten aanschaffen, zoals: nieuwe games, muziek, series, films, apps kopen en/of huren in de Xbox Live MarketplaceBen je een fanatieke gamer? Misschien ben je een ware muziekstreamer? Ben je een binge-watcher van series en films? Dan is de Windows Gift Card helemaal jouw ding en kan je deze in onze webshop aanschaffen!

Welke Windows Gift Cards zijn er te koop?

Windows Gift Cards zijn te verkrijgen met verschillende bedragen; de waardes die bij ons te koop zijn, zijn de volgende: 5, 10, 15, 20, 30, 50 en 75 euro.

Hoe kan je een Windows Gift Card bestellen?

Het bestellen van een Windows Gift Card is heel makkelijk. Volg de stappen hieronder en je hebt je Xbox- of Windowstegoed snel aangevuld.

Stap 1: Maak de keuze voor welk bedrag je een Windows Gift Card wil kopen en klik op de knop ‘Winkelwagen’. Klik vervolgens op de knop ‘Afrekenen’.
Stap 2: Vul je naamgegevens in en het e-mailadres waarop je je bestelling wilt ontvangen.
Stap 3: Kies je betaalmethode en jouw eigen bank, zodat je je bestelling kan voltooien.
Stap 4: Nadat je betaald hebt verschijnt de kaartcode(s) die je besteld hebt direct op je beeldscherm en je ontvangt je bestelling ook nog een keer per e-mail.
Stap 5: Voer de code in bij de Xbox Live Marketplace en je tegoed is aangevuld, zodat je snel games, muziek, films, series, en nog veel meer kan gaan aanschaffen met je nieuwe tegoed.

Zie ook Hulp bij het bestellen.