Tekken 7

Het ultieme gevecht gaat beginnen!

De Tekken-franchise is inmiddels aan zijn twintigste jaargang en negende game toe (incl. spin-offs) en dit betekent dat de makers, Namco Bandai Entertainment, van de laatste nieuwe game, Tekken 7, een vechtfestijn te maken dat zijn weerga niet kent!

De legendarische Tekken-franchise is op 2 juni 2017 teruggekeert voor de zevende keer als de ultieme world-leading fighting-game! Tekken 7 en is te spelen op PS4, Xbox ONE en PC (via Steam)!Bij de aankondiging van deze nieuwe Tekken-telg werd al aangegeven dat het verhaal in de game duisterder zal zijn dan ooit tevoren. Beleef in Tekken 7 het glorieuze slot van de Mishima-familievete en ontdek de waarheid achter het jarenlange gevecht van deze familie en dus ook hun reden voor het deelnemen aan het Tekken Tournament.

Haarscherpe, realistisch graphics

Tekken 7 wordt voor de eerste keer aangestuurd door de Unreal Engine 4 en zal worden gekenmerkt door historische, filmische gevechten en uitgebreide, high-energy duels. Je kunt zelfs de pracht van deze game beleven met vrienden als vijanden via een nieuw vechtsysteem.

Bron: Bandai Namco Entertainment America

Een overload aan speelbare personages

Tekken 7 bevat een coole lijst met meer dan 30 playable characters, met 10 nieuwe strijders, die gebruik kunnen maken van de grootste combinatie aan moves die ooit in een fighting-game zijn voorgekomen; hierdoor krijg je heel veel vrijheid in de manier waarop je duels aangaat. Ontdek dodelijke technieken, vechtkunstmoves en combinaties van aanvallen om jouw fights tot een groot succes te maken!

De Street Fighter cross-over

Uit de Street Fighter franchise duikt Akuma op in Tekken 7, als het eerste cross-over character in Tekken-historie. Compleet met Akuma’s shoto moves en vuurballen zal dit playable character de grote Tekken-arena instappen.

Nieuwe gameplay

Natuurlijk zijn de klassieke 1-tegen-1-gevechten terug, maar ook is er weer tournament gameplay, samen met nieuwe moves:

  • Rage Arts: laat game characters krachtige aanvallen uitdelen wanneer deze nog maar 30% aan energie op de teller hebben staan. 
  • Power Crushes: staat het spelers toe om aanvallen te blijven uitvoeren op de tegenstander, zelfs terwijl ze zelf worden geraakt. 
  • Rage Drives: met deze nieuwe optie kan een speller bepaalde aanvallen een boost geven ten koste van hun Rage Mode. 

 

Updates

Lees verder...