Super Bomberman R


Op 25 juli 2018 keert Bomberman terug op de Nintendo Switch, dit keer in de game Super Bomberman R. Op 14 juni is het spel al uitgekomen voor de PlayStation 4

Bomberman: een geschiedenis

Sinds de release van de eerste Bomberman game in 1985 is de explosieve bommenheld niet meer weg te denken uit de videogame-industrie. Bomberman is inmiddels onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van videogames en zal dit voor altijd blijven.

De gameplay van Super Bomberman R

Super Bomberman R gebruikt de oude, vertrouwde formule van de dagen van weleer. Met het Bomberman-personage leg je bommen op strategische plekken en op deze manier neem je het op tegen je vijanden, maar ook je tegenspelers in de multiplayermodus. Er is dit keer ook gedacht aan een singleplayer mode die speelt als een lopend verhaal, een ware Bomberman Story Mode dus, waarin je je een weg moet banen door wel vijftig verschillende levels.

De graphics

Deze keer heeft de game een totale make-over gekregen en is deze in een heel modern jasje gestoken. De levels zijn coole 3D-designs met realistische graphics; dit is nog nooit vertoond in een Bomberman-game.

Bron: KONAMI公式