Spotify banner huidige website

Spotify Gift Cards

Spotify Gift Card 10 euro

geldig in NL

€ 10,00

Spotify Gift Card 30 euro

geldig in NL

€ 30,00

Spotify Gift Card 60 euro

geldig in NL

€ 60,00

Wat is Spotify?

Met een Spotify abonnement kun je onbeperkt muziek streamen, luisteren en delen met vrienden. Met Spotify krijg je toegang tot een muziekbibliotheek waar miljoenen nummers van jouw favoriete artiesten/ bands op staan. Spotify is niet alleen leuk en eenvoudig in gebruik; de app is ook enorm praktisch! Je kunt Spotify op vrijwel ieder apparaat gebruiken waar internet op zit, dus je kunt Spotify zelfs buitenshuis gebruiken via bijvoorbeeld een mobieltje of tablet. 

Koop een Spotify Card, neem een lidmaatschap en voortaan heb jij overal jouw favoriete muziek bij je: waar je ook bent! 

Spotify – hoe functioneert het?

Je kunt Spotify nagenoeg op ieder apparaat gebruiken waar een internetverbinding op zit. De Spotify-app is o.a. te gebruiken op smartphones, tablets en laptops/ Pc’s. 

Op Spotify kun je een gebruikersaccount aanmaken. Met het account kun je o.a. afspeellijsten maken, muziek delen met vrienden, door muziekcollecties bladeren en nog veel meer…en dat zonder reclames! Let op! Neem je een gratis account, dan zijn de mogelijkheden beduidend beperkter, komen er reclames tussen het luisteren door en kun je maandelijks maar een x aantal uren muziek streamen.

Des te meer reden om een betaald Spotify abonnement te nemen. Koop daarom een Spotify Card via onze webshop, sluit een Premium lidmaatschap af en maak meteen optimaal gebruik van Spotify diensten!

Spotify Prepaid kaart kopen:

Spotify prepaid Cards koop je online wanneer het jou schikt! Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, dus je kunt een Spotify abonnement verlengen of afsluiten wanneer het jou het beste uitkomt. Online bestellen is eenvoudig en doe je als volgt:
1. Voeg de Spotify prepaid Card toe aan je winkelmandje
2. Vul je naam en je e-mailadres in
3. Ga akkoord met de voorwaarden
4. Betaal de Spotify kaart met één van de online betaalmethoden
5. Ontvang de Spotify prepaid Code binnen enkele minuten per mail

Schaf een Spotify opwaardeerkaart aan; en luister jouw favoriete muziek waar je ook bent!