PC game

 

Hot Wheels World's Best Driver

€ 18,04

The Amazing Spider-Man 2

OP=OP!

€ 19,95

Microsoft Flight Simulator X - Steam Edition

€ 24,99

Train Simulator 2018

€ 29,99

RollerCoaster Tycoon World

€ 19,99

Euro Truck Simulator 2 - Vive La France

€ 17,99

Perfect Universe

€ 9,99

PC top games

Ook voor het kopen van top game titels zoals bijvoorbeeld: Mortal Kombat, Batman, LEGO en nog veel meer...kun je voortaan terecht op Gamecardsdirect! Zodra je de bestelling hebt voltooid krijg je onmiddellijk een digitale game code per e-mail toegezonden. Met deze code kun je de game vervolgens via Steam downloaden en kun je meteen aan de slag! 

Waarom PC-games cool blijven?

Om de zoveel tijd worden er nieuwe video game consoles op de markt gebracht, maar er is één gaming-platform dat na heel wat jaren nog steeds mateloos populair is en dat is de PC en zijn handzame broertje, de laptop. Nu zijn door de tijd PC’s heel wat uitgebreider geworden, zodat je er meer op kan spelen als een pixelige Donkey Kong game of Galgje; PC’s en laptops zijn nu immers volwaardige game-attributen waarbij sommige soms nog betere beelden kunnen genereren dan een console, en is dat niet een van de dingen die je tegenwoordig als gamer van een gerenommeerde video game mag verlangen?

Bestsellers a go-go

Tegenwoordig komen bijna alle console games ook uit voor de PC en wordt regelmatig het enorme scala aan video games op de PC uitgebreid; denk hierbij ook aan uitbreidingen en DLC, zoals bij het nog steeds immens populaire World of Warcraft, een game die al jaren eenzaam aan de top staat op video game gebied.

Kan elke PC game op elke PC gespeeld worden?

Nee helaas is het niet zo dat elke PC game op elke willekeurige PC kan worden afgespreeld. Kijk bij de aanschaf van PC-games daarom goed naar de specificaties die nodig zijn en of de game speelbaar is op het type PC of laptop waar jij in het bezit van bent; het zou natuurlijk jammer zijn om een game aan te schaffen die niet speelbaar is op jouw apparatuur.

PC games of Mac games, wat is het verschil?

Let er ook op dat je een Mac van Apple niet verward met laptops van verschillende andere merken; Mac-games kunnen namelijk niet gespeeld worden op een reguliere PC of laptop en omgekeerd, Apple houdt immers graag alles bij zijn eigen producten. Houd hier dus rekening mee!