Over Ons


'Online Gamecard Diensten B.V. heeft meerdere webshop die elk bovenaan de site worden weergegeven. De webshops zijn opgezet door mij: Sven Hanssen. Sinds januari dit jaar heb ik Cindy Snijders in dienst genomen om mij te helpen bij de dagelijkse werkzaamheden. Cindy verzorgt onder meer de Social Media: onze facebook pagina, Google+, Pinterest etc. en houdt zich bezig met SEO. Ze helpt mij daarnaast ook op de klantenservice en met de inkoop'. 

Sven Hanssen

Hoe ben je op het idee gekomen om dit bedrijf te beginnen?

'Ik vind gamen zelf ontzettend leuk en ontspannend. Ik kocht mijn PSN en Xbox kaarten altijd in de winkel en later via internet. Ik dacht op een gegeven moment, misschien moet ik eens proberen zo'n kaartje via internet te verkopen. Ik kocht er een paar in, met korting, en verkocht ze via marktplaats. Dit was in 2009, inmiddels 5 jaar later kan ik mezelf eigenaar noemen van een B.V. met niet 1 maar meerdere webshops! Dit was voor mij in die tijd ondenkbaar, zelfs nu moet ik nog een beetje aan het idee wennen om eigen baas te zijn'.  

Hoe vind je het om bij Online Gamecard Diensten te werken?

'Het werk bij Online Gamecard Diensten bevalt me zeer goed, het is heel afwisselend en Sven is gewoon ook een hele leuke baas :-)'.

Wat deed je voordat je hier kwam werken?

'Voordat ik bij Online Gamecard Diensten begon heb ik ook bij een webshop gewerkt. Deze shop verkocht damesmode met een jaren 50 tintje. De producten hier zijn natuurlijk heel anders, maar het werk heeft verder natuurlijk wel veel raakvlakken omdat het beide om een webshop gaat'.