Opwaarderen PlayStation

Opwaarderen PlayStation

Vroeger had je voor het opwaarderen van je PlayStation een creditcard nodig. Dat is vandaag de dag niet meer nodig! Het opwaarderen van je PlayStation-tegoed kun je vanaf heden ook via iDEAL doen. In slechts drie stappen heb je de PSN card die jij wilt. Hieronder vind je de drie stappen die je moet volgen om je PlayStation op te waarderen.

Stap 1: Kies een PlayStation-tegoed

Voor het opwaarderen van je PlayStation is het allereerst belangrijk om na te gaan welk tegoed je aan jouw Sony Entertainment Network-portemonnee (ook wel SEN-portemonnee genoemd) wilt toevoegen. Bij PSNcardsdirect heb je keuze uit de volgende bedragen: €20 en €50.

Stap 2: Klik op “Nu kopen, afrekenen en ontvangen”

Nadat je jouw tegoed voor het opwaarderen van je PlayStation-tegoed hebt gekozen, klik je op “Nu kopen, afrekenen en ontvangen”. Nadat je hier op hebt geklikt, kom je op het scherm van je gekozen kaart terecht. Hier vind je aanvullende informatie over het account waar je over dient te beschikken en daarnaast dien je jouw gegevens in te vullen.

Stap 3: Betaal en ontvang!

Stap 3 in het opwaarderen van je PlayStation-tegoed is het betalen van je tegoed. Je dient allereerst een betaalmethode te selecteren: Giro Pay, Mister Cash, een overboeking of uiteraard iDEAL. Wanneer de betaling voltooid is ontvang je binnen dertig seconden jouw code. Zo kun je direct jouw Playstation opwaarderen met het gekochte tegoed.

PlayStation kaarten uit verschillende landen

Daarnaast is het ook nog mogelijk om PlayStation-kaarten uit andere landen te kopen. Zo beschikken wij naast Nederlandse tegoeden ook over DuitseBelgische en Amerikaanse kaarten.

Contact

Mochten er zich problemen voordoen of ben je niet tevreden met de aangekochte code, neem dan contact met ons op!

 

PlayStation Network Card €20

Nederland

€ 20,00

PlayStation Network Card €50

Nederland

€ 50,00