Fortnite vbucks banner
Fortnite vbucks banner v2

Fortnite V-bucks voor PlayStation

Kies uw land:

PlayStation Network Card €20

Bezorgd per e-mail

€ 20,00

PlayStation Network Card €50

Bezorgd per e-mail

€ 50,00

PlayStation Network Card €20

Bezorgd per e-mail

€ 20,00

PlayStation Network Card €50

Bezorgd per e-mail

€ 50,00

Fortnite V-Bucks voor jouw PlayStation 4

Koop V-Bucks voor de PlayStation 4-editie van de multiplayer game Fortnite. V-bucks zijn de in-game currency van de game Fortnite, nu al dé game van 2018, en Fortnite is just getting started! Er komen nog heel veel extra’s voor Fortnite aan en hoogstwaarschijnlijk ook nieuwe game modes.

Weet jij al wat Fortnite V-Bucks zijn?

Fortnite V-Bucks zijn het in-game geld dat gebruikt kan worden in de game Fortnite voor de PS4. In de game Fort nite krijg je bij het voltooien van missies Fortnite Piñata’s, zoals je ook “loot boxes” kan vergaren in andere, vergelijkbare games. Het vergaren van alle extra’s in deze Piñatas kan ook anders, want je kan deze extra’s ook gewoon kopen in onze webwinkel, want wij verkopen deze zodat jij ze snel, makkelijk en vooral heel veilig kan aanschaffen.

Je kan V-Bucks gebruiken voor de twee spelmodi van Fortnite, Save the World en de Battle Royale modus. In de Battle Royal mode van de game Fortnite kan je ook een S Battle Pass kopen, zodat je je in-game held helemaal kan customizen, hetzelfde geldt voor je strijdbijl, maar ook het valscherm dat je gebruikt om gedropt te worden op jouw plaats van bestemming op de map van Fort nite. Je kan ook kaartendecks gebruiken in de Save the World-versie van Fortnite, deze decks hebben de naam Llama Piñata, deze decks zitten op hun beurt weer tjokvol met nieuwe wapens, gadgets, game characters, en nog heel veel meer.

Q & A Fortnite V-Bucks