Bol.com cadeaubon

Bol.com Cadeaubon 10 euro

Nederland

€ 10,00

Bol.com Cadeaubon 20 euro

Nederland

€ 20,00

Bol.com cadeaubon 25 euro

Nederland

€ 25,00

Bol.com cadeaubon 30 euro

Nederland

€ 30,00

Bol.com Cadeaubon 50 euro

Nederland

€ 50,00

Bol.com cadeaubon – wat is het? 

Met een bol.com cadeaubon krijg je een bepaalde korting op een bestelling die je bij bol.com kunt doen. Bol.com werd in het verleden o.a. bekend door de online verkoop van tweedehands boeken. Sindsdien is het bedrijf explosief gegroeid en is het assortiment flink uitgebreid. Bol.com behoort inmiddels tot de bekendste webshops van Nederland; waar je niet alleen boeken koopt, maar waar je ook terecht kunt voor andere aankopen zoals: computers en elektronica, speelgoed, thuis- en klus benodigdheden. Wil je iemand iets schenken, maar je hebt geen idee wat je zou moeten kopen? Dan is een Bol.com cadeaubon een ideale oplossing! Met dit cadeau weet iedereen wel raad. 

Welke waardes van de Bol.com cadeaukaarten zijn er te koop in jullie webshop?

Bol.com cadeaubonnen kunnen in diverse waardes via onze webshop worden gekocht:

Hoe kan ik Bol.com cadeaubonnen kopen bij Gamecardsdirect? 

Bol.com cadeaubonnen kun je snel, betrouwbaar en goedkoop via onze webwinkel aanschaffen. Het grote voordeel van onze webshop is dat onze online winkel 24/7 is geopend. Bovendien hoef je niet de deur uit om ergens een Bol.com Gift Card te kopen. Koop een Bol.com kaart via onze website, reken deze af met een van de vele online betaalopties en je ontvangt de code direct* per e-mail. 

*Heb je de bol.com cadeaubon met PayPal of met een VISA- of Master card afgerekend? Dan kan de levertijd van de code oplopen tot max. 24 uur. Kies je toch voor deze betaalwijze, zorg er dan voor dat de bestelling z.s.m. per e-mail wordt bevestigd.

Opmerking: Bol.com cadeaubonnen kunnen alleen ingewisseld worden op bol.com.nl, met uitzondering van de bol.com fotoservice. Een bol.com cadeaubon is na datum van aankoop maar liefst 3 jaar geldig!

Bol.com cadeaubon – hoe kan ik de cadeaubonkaart inwisselen? 

Het inwisselen van een bol.com cadeaubon is simpel. Dit doe je als volgt: 

1. Plaats een bestelling bij Bol.com;
2. Ga naar het betaalscherm en voer bij ‘Code invoeren’ je cadeaubonnummer in;
3. Staat er een pincode op de cadeaukaart vermeld? Voer de pincode dan eveneens bij deze stap in;
4. Voltooi de bestelling. Op het beeldscherm verschijnt het resterend bedrag dat eventueel;
    bijbetaald dient te worden.