LEGO The Incredibles

De alsmaar groter wordende LEGO franchise

Deze LEGO-game is onderdeel van de steeds groter wordende LEGO-gaming-franchise die de afgelopen jaren steeds meer booming is geworden. Voor de LEGO The Incredibles game werken Disney, Pixar en TT Games weer samen om een ware top-game te creëren.

Deze game is een direct vervolg van The Incredibles dat best een aantal jaren geleden uitkwam. Deze animatiefilm bevatte heel veel humor, actie en andere onvergetelijke scènes. Deze game komt uit op 27 juni 2018 op Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 en PC.

The Incredibles: het plot

Door het plot van deze LEGO-game herbeleef je de avonturen van de eerste film en ga je vloeiend over in het verhaal van de tweede Incredibles-film die gelijktijdig met deze game zal uitkomen. In het spel kan je als gamer verschillende verhaallevels vol actie beleven, terwijl je je superkrachten gebruikt om van alle kanten slechteriken het leven zuur te maken.

Hoe zit het met de gameplay van LEGO The Incredibles?

De game is uitdagend omdat de krachten van de familie Parr tot het uiterste benut moeten worden, dit betekent dus ook dat ze samen moeten werken, want de kracht van ieder gezinslid is uniek. Alleen door samen te werken in de game zal je ook daadwerkelijk progressie maken in deze LEGO-game.
In de LEGO Incredibles game moet je een gezinsdrama overwinnen met pret en humor; daarnaast moet je ook nog eens korte metten maken met de criminelen in de stad waar The Incredibles opereren.

Welke onderdelen zitten er nog in LEGO The Incredibles game?

  • Verhaalmodus: beleef zowel de avonturen uit The Incredibles, maar ook uit de tweede film.
  • Hubwereld: verken een hubwereld die uitbreidt en waar schurken de dienst willen uitmaken.
  • Klassieke LEGO gameplay: je kan talloze side-missions gaan spelen waarin je moet vechten, bouwen, puzzels moet oplossen en waarin je LEGO-blokjes moet verzamelen en verborgen items moet gaan vinden.
  • Multiplayer gameplay: combineer de krachten van de verschillende Parr-familieleden om puzzels op te kunnen lossen en schurken te vangen.

 

Bron: WarnerBrosNederland