Google Play Gift Card US

Amerikaanse Google Play Giftcard nodig?

Heb je een Amerikaanse Android-tablet of smartphone? Koop je Amerikaanse Google Play Cards dan gewoon makkelijk, snel en veilig vanuit je woonkamer, de badkuip of onderweg. Bestel een Google Play Gift Card en ontvang de activatiecode meteen per mail!

Google Play in de Verenigde Staten

In Nederland kom je maar moeilijk aan Google Play tegoed voor de Amerikaanse Google Play Store. Tot voor kort kon je alleen een creditcard koppelen aan je VS-account. Nu is dit gelukkig niet meer nodig! Je koopt de code met een van jouw beschikbare betaalmethoden en kunt meteen shoppen.

Of je nu perse met een Amerikaanse Useraccount zit door een in het buitenland gekochte tablet of smartphone of wanneer je gewoon even te druk bent om nog naar de winkel te gaan, bij Google Play Gift Cards Direct vind je altijd de makkelijkste en goedkoopste oplossing voor elk apparaat, ongeacht het land van herkomst!

Overzicht Google Play tegoed kaarten

Wij bieden Amerikaanse Google Play Store Credits in verschillende prijsklassen aan. Je vindt bij ons de kaarten voor $10, $15, $25, $50 en $100. Voor elke aankoop het juiste bedrag en voor elke behoefte de beste prepaid kaart.

Ontvang je code binnen enkele seconden!

Wij hebben alle aangeboden Google Play Store Credit codes op voorraad dus je hoeft niet te wachten op je bestelling.

Je rekent je bestelling af met iDeal, MisterCash, PayPal, Giropay of een van onze andere betaalmethoden en je ziet meteen je gekochte code of codes op het beeldscherm verschijnen. Daarnaast krijg je de codes direct op het door jou opgegeven email adres. Zo kun je vanaf de bus je aankoop doen en dan thuis meteen met je tegoed en je tablet aan de slag.

Let op: Heb je geen Amerikaanse Google Account? Koop dan geen Amerikaanse Google Play Giftcard. De codes zijn regiogebonden en zijn dus niet bruikbaar voor Nederlandse accounts. Heb je tegoed nodig voor de Nederlandse Google Play Store? Klik hier