Google Play Cards kopen

Google Play Cards koop je wanneer je applicaties, games, boeken, muziek of films uit de Google Play Store wilt aanschaffen via je Android-smartphone of tablet. Je kunt heel gemakkelijk een Google Play Cards kopen via onze site, indien je bijvoorbeeld geen creditcard hebt of deze liever niet of zo min mogelijk gebruikt.

 

Google Play Cards online kopen

Een groot aantal mensen heeft inmiddels een Android-smartphone of Tablet in hun bezit en deze mensen zijn allemaal al eens in de Play Store geweest, al is het maar voor het downloaden van de gratis applicaties zoals FB en What's App. Het aantal betaalde en gratis apps, games, boeken, muziek en films welke in de Google Play Store worden aangeboden groeit dagelijks.

Google Play kaart online kopen: 

Doordat een deel van de applicaties betaald diende te worden konden veel mensen die geen creditcard hadden hier geen gebruik van maken. Google besloot dus om net als Apple een Gift Card als betaalmiddel te introduceren, namelijk de Google Play Cards. In andere landen, zoals Duitsland en Frankrijk kun je de Google Play Gift Cards al een tijdje kopen, maar in Nederland was dit nog niet mogelijk. Doordat webshop zoals Google Play Gift Cards Direct de kaarten nu online aanbieden is het nu ook voor Nederlanders mogelijk om te shoppen in de Google Play Store zonder creditcard en zonder naar het buitenland te moeten gaan. Google Play apps kopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Google Play kopen zonder creditcard? 

Wil je Google Play kopen zonder creditcard? Dat kan! Koop Google Play tegoed via onze webshop en reken het Play tegoed af met een van de vele andere betaalmethodes. 

Google Play Cards gemakkelijk besteld en direct in huis

Het kopen van Google Play Cards is ontzettend gemakkelijk. Je ze gewoon thuis of op je werk of zelfs onderweg bestellen. Maar hoe? Je bent op onze site terecht gekomen omdat je besloten hebt om een app of andere dienst van de Google Play Store aan te schaffen. Maar hoeveel kost deze applicatie oftewel hoeveel tegoed heb je nodig om je aankoop te doen?

Google Play kaart kopen

Je kunt kiezen uit een Google Play card van 15 euro, 25 euro of 50 euro. Selecteer de kaart met het tegoed van jou keuze en kies hierna de betaalmethode welke jouw voorkeur heeft. Je kunt bij ons betalen met iDeal, Mistercash/Bancontact, SofortBanking, Giropay of Overboeking. Zodra de betaling bij ons binnen is verschijnt de code van de door jouw gekochte Google Play Card op je scherm en ontvang je tevens een code per mail. Voer de code in op je Android-apparaat en je kunt gelijk de door jou gewenste apps of diensten aanschaffen. Je hebt aldus geen creditcard meer nodig en het is ontzettend makkelijk en snel! Waar wacht je nog op?

Google Play kaart kopen België: 

Heb je een Belgisch Google Play account? Dan kun je ook een Google Play Kaart België via onze website kopen, klik hier