Fortnite: V-Bucks voor PlayStation 4 en Xbox One

Heb jij al gehoord over Fortnite V-Bucks voor Xbox One en PlayStation 4? V-Bucks is het digitale geld dat gebruikt wordt in de ultieme multiplayer-game Fort nite. deze game is voorlopig nog niet uitgespeeld, want er worden steeds nieuwe opties aan deze game toegevoegd, waardoor Fortnite de komende jaren steeds verder zal uitbreiden. Met Fortinite V-Bucks kan jij deze game precies zo gaan spelen als jij dat wilt, met alle custom opties die Fortnite je kan bieden! Game on!

Vbucks pinata

Wat zijn V-Bucks precies?

In de game Fort nite wordt er gebruikgemaakt van een in-game valuta, oftewel geld dat je kan gebruiken in de game om items, tenues, gliders en zelf nieuwe characters te kopen. De naam van dit in-game geld is “V-Bucks”.

In Fortnite ontvang je bij iedere goede prestatie Fortnite Piñatas, deze kan je vergelijken met loot boxes in andere multiplayer-games; in deze Piñatas zitten van allerlei extra’s, zoals wapens, items, wapenuitrusting en her en der zelfs nieuwe karakters, maar wat als je deze Piñatas nou niet zou hoeven te verdienen, maar zou kunnen kopen? Hoe cool zou dat zijn?! Met V-Bucks kan je gewoon alles aanschaffen wat je wil in de game Fort Nite en je hoeft er niet eens op te wachten, want je kan het nu gelijk doen! Kies hierboven of je V-Bucks nodig hebt voor de PlayStation 4-versie of de Xbox One-versie van de game, koop het aantal punten dat je wilt hebben en ontvang PSN Cards of Xbox Gift Cards, zodat je deze kan omzetten in V-Bucks in Fortnite, en gelijk kan gaan shoppen in deze game.

Twee verschillende game-modi in Fortnite

Je kan V-Bucks gebruiken voor de betaalde Save the World mode, maar ook voor de gratis Battle Royale mode van Fortnite. In de Battle Royale mode kan je ook een S Battle Pass kopen, zodat je je game-character kan aanpassen aan jouw wensen, maar ook je glider en je bijl; in de Save the World-versie van de game kan je Llama Piñata kopen, waarin je kaartendecks, wapens en nieuwe characters kan vinden.

Let op! Er kunnen geen gekochte items overgezet worden tussen de twee spelmodi, omdat de Battle Royale mode gratis is en je voor de Save the World modus moet betalen.

Fortnite V-Bucks maken de game nog leuker

In Fortnite kan je enorm veel zaken aanpassen aan jouw wensen, zodat je jouw versie van de game helemaal naar jouw hand kan zetten. Van je glider tot je strijdbijl, maar ook je game-character, pas ze aan naar jouw smaak met Fort niet: V-Bucks!

V-Bucks, bestel de waarde die jij nodig hebt!

V-Bucks voor zowel PlayStation 4 als Xbox One kan je snel en vooral veilig kopen in onze webshop. Je ontvangt het aantal V-Bucks dat je wilt aanschaffen in de vorm van PSN Cards of Xbox One Gift Cards, afhankelijk voor welke console je hebt. Je kan je nieuwe tegoed uploaden in het account van jouw Xbox One of PlayStation 4 console en hiermee V-Bucks voor Fornite aanschaffen waarmee je zaken kan kopen in de game Fortnite.

Vbucks tabel

Handleiding: hoe kan ik V-Bucks kopen voor Xbox One en PlayStation 4?

Voor PlayStation 4
1. Koop snel en vooral veilig PSN Cards in onze webshop, de waarde van deze PSN-Cards kan je afstemmen op hoeveel Fortnite V-Bucks je uiteindelijk wilt kopen. In de tabel hieronder kan je zien welke hoeveelheid je nodig hebt.
2. Met de door jou gekochte code(s) kan je naar je PSN-account gaan en je PlayStation e-Wallet aanvullen.
3. Met het bedrag dat nu in je PlayStation e-Wallet zit kan je in de game Fortnite van allerlei extra’s aanschaffen, van nieuwe gliders tot hele nieuwe game-characters.

Voor Xbox One
1. Koop vooral veilig, maar ook snel in onze webwinkel jouw Xbox Gift Card(s) om Fortnite V-Bucks mee aan te kunnen schaffen. Kijk in de tabel hieronder hoeveel Xbox One tegoed je nodig hebt om het door jou gewenste aantal V-Bucks aan te schaffen.
2. Je kan nu je Microsoft Store-tegoed aanvullen met de kaartcodes die je in onze webshop gekocht hebt.
3. Met je nieuwe Microsoft Store tegoed kan je nu V-Bucks kopen in de Microsoft Store.