Fortnite

Fortnite kan het beste worden omschreven als een van de meest populaire multiplayer shooters op dit moment en met een goede reden. Fortnite is zowel gratis als betaald te spelen, brengt uren speelplezier met zich mee en wordt continu geupdate om het spel spannend houden. In Battle Royale, de klassieke PvP survival spelmodus springen 100 spelers de arena in, een groot eiland met talrijke gebieden. Het doel is om elke speler uit te schakelen binnen een beperkte tijd en natuurlijk zelf in leven te blijven. De Storm, een mist die de map omcirkelt, wordt namelijk steeds groter en verwoest alles in het pad. Kom je in de storm terecht? Dan gaat je HP omlaag, dus je zult de confrontatie moeten opzoeken. De laatste speler of groep die overblijft wint!

Fortnite Battle Pass

De Battle Pass is een betaald systeem die in de Battle Royale spelmodus is geïntroduceerd om spelers te belonen voor het spelen tijdens een zogenaamde season. De Premium Battle Pass is te verkrijgen in de item shop en biedt veel meer mogelijkheden aan spelers. Met elk nieuwe season wordt een nieuwe Battle Pass beschikbaar gesteld. Voor spelers die Fortnite gratis willen spelen bestaat de Free Pass.

Een Fortnite Battle Pass kan makkelijk worden aangeschaft met V-Bucks, de in-game valuta van Fortnite. Deze pas kost maar 950 V-Bucks, ongeveer € 10,- in gift card tegoed, maar is zeker 25.000 V-Bucks waard! Een Battle Pass heeft 100 niveaus en bij elk niveau een waardevolle beloning zoals een XP boost, Emotes, skins en nog veel meer. Zo biedt de pas ongeveer 75 tot 150 uren aan extra gameplay, dubbel zo veel challenges om te voltooien én exclusieve content. Het is ook mogelijk om een niveau te kopen voor 150 V-Bucks!

Season 9: The Future is Yours

De vulkaan is uitgebarsten en het heeft de omgeving van Fortnite permanente schade aangericht. Roep je squad op en verken de nieuwe attracties zoals Peely’s Banana Stand en Nugget Hut. Het nieuwe windtransportsysteem is ook ideaal om snel van A naar B te gaan door middel van Air Vents! En heb je nog tijd over? Ga dan even shoppen in de nieuwe Mega Mall voordat het los gaat. Ook nieuw in de Battle Pass zijn Fortbytes, kleine puzzelstukjes waarmee je allerlei beloningen en geheimen kunt onthullen. Jij bepaalt de toekomst in seizoen 9 van Fortnite!

Fortnite Season 9 loopt tot 1 augustus 2019, dus ontdek alle extra’s van Fortnite zelf en schaf een Battle Pass aan!