Banner logo Publishers Excaliburgames

Excalibur

Euro Truck Simulator 2 - Vive La France

€ 17,99

Perfect Universe

€ 9,99

Over Excalibur Games

Excalibur games is dé uitgever voor simulatiegames. Excalibur Publishing Limited is een Britse uitgever van dit type videogames, het hoofdkantoor is gevestigd in Oxforshire, Engeland. Excalibur is onderdeel van Contact Sales Ltd, een distributeur van videogames en toebehoren.

Excalibur maakt onder andere realistische simulatiegames. Met deze games kun je even ontsnappen aan de alledaagse sleur, door een heel ander beroep uit te oefenen. Heb je altijd willen ervaren hoe het is om een vrachtwagenchauffeur te zijn, een machinist van een grote goederentrein of wil je juist de toekomst ervaren als ruimtevaarder met een belangrijke cargo? Excalibur heeft een scala aan simulatiegames, gebaseerd op zowel fictieve als realistische situaties. Naast simulatiegames, staat Excalibur ook bekend om zijn entertainende mini-games met multiplayer modi.

De spelontwikkelaars laten je helemaal opgaan in de game. Stap van je bureaustoel zo in een truck of tractor en steek je digitale handen uit de mouwen. Welk avontuur maak je dit keer mee in de simulatiegames van Excalibur?  

Wat zijn simulatiegames?

Bij simulatiegames gaat het erom dat een activiteit zo realistisch mogelijk wordt nagebootst. Je kunt bijvoorbeeld heel Europa verkennen in een vrachtwagen met Euro Truck Simulator 2. Transporteer de goederen veilig en wel naar de plaats van bestemming terwijl je door de Franse omgeving rijdt langs bekende monumenten, met prachtige heuvelachtige routes afgewisseld met stedelijke scenes.

Verder heeft Excalibur Games allerlei andere simulatiespellen. De meest bekende zijn Euro Truck Simulator en Train Simulator 2018.

Een Excalibur game bestellen via Gamecardsdirect

Jij gaat vanavond lekker in je stoel zitten en kruipt in de huid van een vrachtwagenchauffeur, machinist of agrariër. Het enige wat jij nog nodig hebt is de game zelf. Bij Gamecardsdirect kun je de game digitaal aanschaffen, makkelijk en snel. Hoe je dit doet? Volg onderstaande stappen en je bent vanavond nog op weg in je trein, truck of vliegtuig.

  • Selecteer het simulatiespel dat jij wilt spelen en plaats deze in de winkelmand;
  • Reken af met een van onze betaalmogelijkheden;
  • Ontvang direct de code in je mailbox;
  • Wissel je code in via je Steam account.