JUKE

JUKE 3 maanden

Nederland

€ 29,00

JUKE 6 maanden

Nederland

€ 58,00

JUKE 12 maanden

Nederland

€ 115,00

Wat is JUKE?

JUKE is een Nederlandse muziekstreamingdienst. Met JUKE Premium luister je onbeperkt naar je favoriete nummers en radiostations. In de enorme muziekbibliotheek van JUKE kan je bijna vijftigduizend verschillende nummers vinden. Je kunt JUKE gebruiken op je smartphone, maar ook op je PC of tablet. Maak je eigen playlists, luister naar playlists van muziekkenners, zoals Giel Beelen, of Racoon. De mogelijkheden zijn eindeloos!

JUKE – Hoe functioneert het?

Je kunt JUKE gebruiken op je PC, maar ook op je tablet en smartphone via de JUKE app, deze is te downloaden voor zowel Android en iOS.

Voordat je de streamingdienst kunt gebruiken, moet je eerst een gebruikersaccount aanmaken.  Dit kun je doen op de website van JUKE (www.juke.nl) of in de JUKE-app. Met een gratis JUKE account kun je alleen fragmenten van 30 seconden beluisteren. Wil je volledige nummers beluisteren met JUKE, dan heb je JUKE Premium nodig. Met JUKE Premium luister je onbeperkt naar je favoriete nummers en Nederlandse radiozenders, zoals Sky Radio of 100%NL. Je maakt je eigen playlists of je kan naar playlists die zijn samengesteld door muziekkenners zoals Giel Beelen en Edwin Evers. Met JUKE Premium luister je overal naar je favoriete muziek, zelfs offline.

Welke JUKE kaartvarianten verkopen wij?

Er zitten alleen maar voordelen aan JUKE Premium, koop daarom een JUKE Premium giftcard in onze webshop, verzilver deze en maak optimaal gebruik van de streamingdienst JUKE. We verkopen kaarten voor JUKE abonnementen van 3, 6 en 12 maanden.

Hoe kan ik een JUKE Prepaid Card kopen?

JUKE Premium kaarten koop je online wanneer het jou uitkomt. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend, dus je kunt jouw JUKE Premium abonnement verlengen of stopzetten wanneer het jou het beste uitkomt. Online bestellen is doodeenvoudig en doe je als volgt:

1. Voeg de JUKE Premium gift card toe aan jouw bestelling. 
2. Vul je naam en je e-mailadres in. 
3. Ga akkoord met de voorwaarden. 
4. Betaal de JUKE Premium kaart met één van de online betaalmethoden. 
5. Ontvang JUKE Premium tegoedkaart binnen enkele minuten per mail. 

Schaf een JUKE Premium prepaidkaart aan; en beluister jouw favoriete muziek waar je ook bent!

Utomik

Utomik 3 maanden

Utomik 6 maanden

Utomik 12 maanden

Wat is Utomik?

Utomik is een abonnement dat je kan afsluiten op een dienst waarmee je ongelimiteerd kan PC-gamen. Dit abonnement geeft je toegang tot een ongekend grote videogamebibliotheek, gebaseerd op de beste PC games van wel 50 verschillende publishers. Je kan aan de slag met al deze games door een simpele klik op de gametitel die je graag wilt spelen. Dankzij het “downloaden terwijl je speelt” is het zo dat het hier geen game streamingdienst betreft, maar dat je gelijk de echte gehele game krijgt.

Wat zijn de voordelen van deze dienst als je een PC-gamer bent?

Het grootste voordeel van gamen via deze dienst is dat je niet zelf een hele bibliotheek aan PC games hoeft aan te schaffen die bij elkaar opgeteld klauwen aan geld zouden kosten. Je kan jouw favoriete games spelen wanneer je wilt, maar ook multiplayer-games spelen en single player-games. 

Welke publishers zijn er aangesloten bij Utomik?

De publishers die aangesloten zijn bij deze PC-gaming-dienst zijn heel bekend, denk aan Disney, Telltale, Epic Games, SEGA, Nordic, Codemaster, en nog veel meer bekende publishers.

Voor welke leeftijdscategorieën zijn er games te vinden op Utomik?

Er zijn voor verschillende leeftijdscategorieën games te vinden op deze online-service, zoals: games voor alle leeftijden, singleplayer en multiplayer games, casual games en games die heel lastig zijn te masteren, indie games en natuurlijk de grootste triple A titels.

In welke talen kan je games spelen op deze gaming-dienst?

Je kan met deze dienst games spelen in de Engelse taal, maar er zijn ook PC games die meerdere talen supporten, zoals Frans en Duits, maar er zijn ook games waarbij Nederlands een optie is.

Wat zijn de minimumvereisten om games te kunnen spelen op Utomik?

Je moet sowieso Windows 7 op je desktop of laptop hebben en je moet aangesloten zijn op het internet om games te spelen via Utomik. De PC-games van deze dienst spelen op jouw computer, dus ook op jouw CPU, geheugen en graphics card. Je hardware moet dus de minimumvereisten van iedere game ondersteunen om deze te kunnen spelen.

In welke landen kan je GEEN gebruikmaken van Utomik-gaming?

Je kan geen gebruikmaken van deze dienst in de volgende landen: China, Cuba, Iran, Myanmar, Soedan en Syrië.

Hoe kan je de door jou gekochte Utomik-code verzilveren?

Je kan de door jou gekochte Utomik-kaart verzilveren door de code die je van Gamecardsdirect ontvangt te gebruiken bij het betaalscherm bij het invulbalkje “Coupon Code”.

Welke varianten van Utomik-kaarten verkoopt Gamecardsdirect?

We verkopen de volgende versies van de diensten van dit bedrijf in de webshop van Gamecardsdirect: 3, 6 en 12 maanden.

Hoe werkt het inwisselen van deze Cards?

Je surft naar de website van deze dienst en bij de betalingsmethode kan je dan kiezen voor “Coupon Code”. Vul hier jouw gekochte code in en begin gelijk met gamen op jouw PC.

Hoe kan je bij Gamecardsdirect dit type kaart kopen?

Je gaat naar het type abonnement dat je wilt aanschaffen, 3, 6 of 12 maanden en legt de kaart in je winkelmandje. Vul enkele gegevens in. Betaal voor je bestelling met een door jou gekozen betaalmethode. Ontvang enkele ogenblikken later jouw code in je e-mail. Game on!

Welke betaalmethodes kunnen er worden gebruikt om deze kaarten te kopen?

Je kan gebruikmaken van verschillende betaalmethodes bij Gamecardsdirect, zoals: iDeal, Sofort, MisterCash, per telefoon, of nog een hele andere optie.

Wanneer kan je Utomik-kaarten kopen bij Gamecardsdirect?

Je kan altijd en overal in onze webshop kopen, want onze webshop is 24/7 open. Dan en nacht kan je in onze webshop terecht.

Bron: UTOMIK

Netflix Nederland

Netflix Gift Card 15 euro

Nederland

€ 15,00

Netflix Gift Card 25 euro

Nederland

€ 25,00

Netflix Gift Card 50 euro

Nederland

€ 50,00

Spotify Gift Cards

Wat is Spotify?

Met een Spotify abonnement kun je onbeperkt muziek streamen, luisteren en delen met vrienden. Met Spotify krijg je toegang tot een muziekbibliotheek waar miljoenen nummers van jouw favoriete artiesten/ bands op staan. Spotify is niet alleen leuk en eenvoudig in gebruik; de app is ook enorm praktisch! Je kunt Spotify op vrijwel ieder apparaat gebruiken waar internet op zit, dus je kunt Spotify zelfs buitenshuis gebruiken via bijvoorbeeld een mobieltje of tablet. 

Koop een Spotify Card, neem een lidmaatschap en voortaan heb jij overal jouw favoriete muziek bij je: waar je ook bent! 

Spotify Gift Card 10 euro

geldig in NL

€ 10,00

Spotify Gift Card 30 euro

geldig in NL

€ 30,00

Spotify Gift Card 60 euro

geldig in NL

€ 60,00