Crunchyroll Gift Cards

Crunchyroll Gift Card 10 USD

Wereldwijd geldig

€ 10,00

Crunchyroll Gift Card 15 USD

Wereldwijd geldig

€ 15,00

Crunchyroll Gift Card 50 USD

Wereldwijd geldig

€ 50,00

Wat is Crunchyroll?

Crunchyroll is een toonaangevende website voor Japanse Anime, Manga en Jdrama. De Crunchyroll bibliotheek bevat meer dan 25.000 afleveringen en 15.000 uur officieel gelicentieerde inhoud van toonaangevende Aziatische mediaproducenten, professioneel vertaald in meerdere talen. Kijk alle populaire Anime zoals BORUTO: NARUTO NEXT GENERATIONS, BLACK CLOVER, DRAGON BALL SUPER, The Ancient Magnus’s Bride, Recovery of an MMO Junkie en nog veel meer!

Op welk platform/apparaat is Crunchyroll beschikbaar?

Op onderstaande platformen/apparaten kun je Crunchyroll installeren en bekijken:

 • PC
 • Wii u
 • Chromecast
 • Xbox One
 • Xbox 360
 • PS4
 • PS3
 • Ps Vita
 • IOS
 • Android
 • Windows Phone
 • Apple TV
 • Roku Box

In welke talen kan ik Crunchyroll afleveringen bekijken en Manga lezen?

Je kunt veel Anime afleveringen ook bekijken in het Engels (Engelse dub). Anime kun je altijd laten ondertitelen in het Engels, bij de meeste Anime is het ook mogen om te kiezen voor ondertiteling in een van onderstaande talen:

 • Spaans
 • Portugees
 • Frans
 • Duits
 • Arabisch
 • Italiaans
 • Russisch

 

Manga kun je enkel lezen in het Engels.

Wat is Crunchyroll Premium?

Crunchyroll Premium is de abonnementsvorm waarmee je reclamevrij en als eerste alle inhoud van de Crunchyroll bibliotheek kunt bekijken.

Waarom Crunchyroll Premium aanschaffen?

 • Met Crunchyroll Premium heb je toegang tot alle Anime, Manga en Jdrama van Crunchyroll.
 • Zodra de aflevering uit is gekomen in Japan heb je 1 uur hierna access tot de aflevering met Engelse ondertiteling.
 • Dit geldt ook voor de Manga die uitkomen, zodra ze in Japan uitkomen worden ze ook op Crunchyroll gezet.
 • Met Premium kan je alle afleveringen kijken in HD 1080P en 720P.
 • Je krijgt korting in de Crunchyroll Store met Premium.
 • Geen reclame meer door de afleveringen heen.
 • Crunchyroll zorgt ervoor dat de inkomsten van de premium lidmaatschappen terechtkomen bij de makers.

 

Hoe kan ik mijn Crunchyroll Premium lidmaatschap activeren?

Om de crunchyroll code te verzilveren, dien je naar de volgende website te gaan: https://vrv.co. Dit bedrijf regelt ook het
verzilveren van de codes van Crunchyroll. Zodra je een account hebt gemaakt bij VRV kan je je Code verzilveren en je Crunchyroll account koppelen.

Houd er rekening mee dat dit een Amerikaanse website is en alleen toegankelijk via een VPN verbinding. 

Wil je een uitgebreide versie voor het inwisselen van de code klik dan hier.

Wat is het verschil tussen premium en premium+?

Een Crunchyroll Premium+ lidmaatschap is iets duurder dan een normaal Premium lidmaatschap, echter zijn er wel een aantal voordelen om een plus lidmaatschap aan te schaffen, zoals:

 • VIP-conventie voordelen zoals speciale goodie bags, exclusieve evenementen en eerstelijns privileges voor Crunchyroll-evenementen;
 • Toegang tot exclusieve wedstrijden;
 • Exclusieve Premium+ Virtuele Badge;
 • Vervroegd toegang tot het Beta-testen van nieuwe kenmerken.

 

Welke Crunchyroll lidmaatschappen zijn er verkrijgbaar?

Je kunt een Crunchyroll lidmaatschap kopen voor 1 maand, 3 maanden, of 12 maanden. Hoe langer het lidmaatschap hoe voordeliger het wordt.

Waarom een Crunchyroll Premium abonnement aanschaffen bij Gamecardsdirect?

Bij Crunchyroll zelf kun je enkel betalen met Credit card, iTunes en PayPal, wij bieden daarentegen veel meer betaalmethodes aan en ook nog eens supersnelle levering per mail. Je kunt aldus gelijk je favoriete Anime series kijken en Manga lezen.

JUKE

JUKE 6 maanden

Nederland

€ 58,00

JUKE 12 maanden

Nederland

€ 115,00

Wat is JUKE?

JUKE is een Nederlandse muziekstreamingdienst. Met JUKE Premium luister je onbeperkt naar je favoriete nummers en radiostations. In de enorme muziekbibliotheek van JUKE kan je bijna vijftigduizend verschillende nummers vinden. Je kunt JUKE gebruiken op je smartphone, maar ook op je PC of tablet. Maak je eigen playlists, luister naar playlists van muziekkenners, zoals Giel Beelen, of Racoon. De mogelijkheden zijn eindeloos!

JUKE – Hoe functioneert het?

Je kunt JUKE gebruiken op je PC, maar ook op je tablet en smartphone via de JUKE app, deze is te downloaden voor zowel Android en iOS.

Voordat je de streamingdienst kunt gebruiken, moet je eerst een gebruikersaccount aanmaken.  Dit kun je doen op de website van JUKE (www.juke.nl) of in de JUKE-app. Met een gratis JUKE account kun je alleen fragmenten van 30 seconden beluisteren. Wil je volledige nummers beluisteren met JUKE, dan heb je JUKE Premium nodig. Met JUKE Premium luister je onbeperkt naar je favoriete nummers en Nederlandse radiozenders, zoals Sky Radio of 100%NL. Je maakt je eigen playlists of je kan naar playlists die zijn samengesteld door muziekkenners zoals Giel Beelen en Edwin Evers. Met JUKE Premium luister je overal naar je favoriete muziek, zelfs offline.

Welke JUKE kaartvarianten verkopen wij?

Er zitten alleen maar voordelen aan JUKE Premium, koop daarom een JUKE Premium giftcard in onze webshop, verzilver deze en maak optimaal gebruik van de streamingdienst JUKE. We verkopen kaarten voor JUKE abonnementen van 3, 6 en 12 maanden.

Hoe kan ik een JUKE Prepaid Card kopen?

JUKE Premium kaarten koop je online wanneer het jou uitkomt. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend, dus je kunt jouw JUKE Premium abonnement verlengen of stopzetten wanneer het jou het beste uitkomt. Online bestellen is doodeenvoudig en doe je als volgt:

1. Voeg de JUKE Premium gift card toe aan jouw bestelling. 
2. Vul je naam en je e-mailadres in. 
3. Ga akkoord met de voorwaarden. 
4. Betaal de JUKE Premium kaart met één van de online betaalmethoden. 
5. Ontvang JUKE Premium tegoedkaart binnen enkele minuten per mail. 

Schaf een JUKE Premium prepaidkaart aan; en beluister jouw favoriete muziek waar je ook bent!

Utomik

Utomik 3 maanden

€ 17,99

Utomik 6 maanden

€ 32,39

Utomik 12 maanden

€ 57,59

Wat is Utomik?

Utomik is een abonnement dat je kan afsluiten op een dienst waarmee je ongelimiteerd kan PC-gamen. Dit abonnement geeft je toegang tot een ongekend grote videogamebibliotheek, gebaseerd op de beste PC games van wel 50 verschillende publishers. Je kan aan de slag met al deze games door een simpele klik op de gametitel die je graag wilt spelen. Dankzij het “downloaden terwijl je speelt” is het zo dat het hier geen game streamingdienst betreft, maar dat je gelijk de echte gehele game krijgt.

Wat zijn de voordelen van deze dienst als je een PC-gamer bent?

Het grootste voordeel van gamen via deze dienst is dat je niet zelf een hele bibliotheek aan PC games hoeft aan te schaffen die bij elkaar opgeteld klauwen aan geld zouden kosten. Je kan jouw favoriete games spelen wanneer je wilt, maar ook multiplayer-games spelen en single player-games. 

Welke publishers zijn er aangesloten bij Utomik?

De publishers die aangesloten zijn bij deze PC-gaming-dienst zijn heel bekend, denk aan Disney, Telltale, Epic Games, SEGA, Nordic, Codemaster, en nog veel meer bekende publishers.

Voor welke leeftijdscategorieën zijn er games te vinden op Utomik?

Er zijn voor verschillende leeftijdscategorieën games te vinden op deze online-service, zoals: games voor alle leeftijden, singleplayer en multiplayer games, casual games en games die heel lastig zijn te masteren, indie games en natuurlijk de grootste triple A titels.

In welke talen kan je games spelen op deze gaming-dienst?

Je kan met deze dienst games spelen in de Engelse taal, maar er zijn ook PC games die meerdere talen supporten, zoals Frans en Duits, maar er zijn ook games waarbij Nederlands een optie is.

Wat zijn de minimumvereisten om games te kunnen spelen op Utomik?

Je moet sowieso Windows 7 op je desktop of laptop hebben en je moet aangesloten zijn op het internet om games te spelen via Utomik. De PC-games van deze dienst spelen op jouw computer, dus ook op jouw CPU, geheugen en graphics card. Je hardware moet dus de minimumvereisten van iedere game ondersteunen om deze te kunnen spelen.

In welke landen kan je GEEN gebruikmaken van Utomik-gaming?

Je kan geen gebruikmaken van deze dienst in de volgende landen: China, Cuba, Iran, Myanmar, Soedan en Syrië.

Hoe kan je de door jou gekochte Utomik-code verzilveren?

Je kan de door jou gekochte Utomik-kaart verzilveren door de code die je van Gamecardsdirect ontvangt te gebruiken bij het betaalscherm bij het invulbalkje “Coupon Code”.

Welke varianten van Utomik-kaarten verkoopt Gamecardsdirect?

We verkopen de volgende versies van de diensten van dit bedrijf in de webshop van Gamecardsdirect: 3, 6 en 12 maanden.

Hoe werkt het inwisselen van deze Cards?

Je surft naar de website van deze dienst en bij de betalingsmethode kan je dan kiezen voor “Coupon Code”. Vul hier jouw gekochte code in en begin gelijk met gamen op jouw PC.

Hoe kan je bij Gamecardsdirect dit type kaart kopen?

Je gaat naar het type abonnement dat je wilt aanschaffen, 3, 6 of 12 maanden en legt de kaart in je winkelmandje. Vul enkele gegevens in. Betaal voor je bestelling met een door jou gekozen betaalmethode. Ontvang enkele ogenblikken later jouw code in je e-mail. Game on!

Welke betaalmethodes kunnen er worden gebruikt om deze kaarten te kopen?

Je kan gebruikmaken van verschillende betaalmethodes bij Gamecardsdirect, zoals: iDeal, Sofort, MisterCash, per telefoon, of nog een hele andere optie.

Wanneer kan je Utomik-kaarten kopen bij Gamecardsdirect?

Je kan altijd en overal in onze webshop kopen, want onze webshop is 24/7 open. Dan en nacht kan je in onze webshop terecht.

Bron: UTOMIK

Netflix Nederland

Netflix Gift Card 15 euro

Nederland

€ 15,00

Netflix Gift Card 25 euro

Nederland

€ 25,00

Netflix Gift Card 50 euro

Nederland

€ 50,00

Spotify Gift Cards

Spotify Gift Card 10 euro

geldig in NL

€ 10,00

Spotify Gift Card 30 euro

geldig in NL

€ 30,00

Spotify Gift Card 60 euro

geldig in NL

€ 60,00

Wat is Spotify?

Met een Spotify abonnement kun je onbeperkt muziek streamen, luisteren en delen met vrienden. Met Spotify krijg je toegang tot een muziekbibliotheek waar miljoenen nummers van jouw favoriete artiesten/ bands op staan. Spotify is niet alleen leuk en eenvoudig in gebruik; de app is ook enorm praktisch! Je kunt Spotify op vrijwel ieder apparaat gebruiken waar internet op zit, dus je kunt Spotify zelfs buitenshuis gebruiken via bijvoorbeeld een mobieltje of tablet. 

Koop een Spotify Card, neem een lidmaatschap en voortaan heb jij overal jouw favoriete muziek bij je: waar je ook bent! 

Spotify – hoe functioneert het?

Je kunt Spotify nagenoeg op ieder apparaat gebruiken waar een internetverbinding op zit. De Spotify-app is o.a. te gebruiken op smartphones, tablets en laptops/ Pc’s. 

Op Spotify kun je een gebruikersaccount aanmaken. Met het account kun je o.a. afspeellijsten maken, muziek delen met vrienden, door muziekcollecties bladeren en nog veel meer…en dat zonder reclames! Let op! Neem je een gratis account, dan zijn de mogelijkheden beduidend beperkter, komen er reclames tussen het luisteren door en kun je maandelijks maar een x aantal uren muziek streamen.

Des te meer reden om een betaald Spotify abonnement te nemen. Koop daarom een Spotify Card via onze webshop, sluit een Premium lidmaatschap af en maak meteen optimaal gebruik van Spotify diensten!

Spotify Prepaid kaart kopen:

Spotify prepaid Cards koop je online wanneer het jou schikt! Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend, dus je kunt een Spotify abonnement verlengen of afsluiten wanneer het jou het beste uitkomt. Online bestellen is eenvoudig en doe je als volgt:
1. Voeg de Spotify prepaid Card toe aan je winkelmandje
2. Vul je naam en je e-mailadres in
3. Ga akkoord met de voorwaarden
4. Betaal de Spotify kaart met één van de online betaalmethoden
5. Ontvang de Spotify prepaid Code binnen enkele minuten per mail

Schaf een Spotify opwaardeerkaart aan; en luister jouw favoriete muziek waar je ook bent!