nl Lang nl
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.

0

Crunchyroll Seizoensupdate: Lente 2023 line-up

Spring 2024 Lineup
Crunchyroll is de site bij uitstek voor liefhebbers van anime. Elk seizoen worden er zo veel series toegevoegd aan hun collectie anime, dat het moeilijk kan zijn om alles bij te houden. Laten we eens kijken naar de meest interessante nieuwe en lopende series die dit lente naar ons komen. Vergeet niet dat je je eenvoudig kunt abonneren op de Crunchyroll Premium service hier bij Gamecardsdirect, de one-stop gift card shop!
Vergeet niet dat het anime-aanbod op Crunchyroll kan verschillen afhankelijk van het land waarin je woont!
Kaiju No. 8
Viral Hit
Astro Note

Kaiju No. 8

Wanneer een reusachtig monster Tokio aanvalt, is er meestal een groot gevecht, verdwijnt de zegevierende held uit beeld en wie zit er dan opgescheept met de taak om het karkas van een 100 meter lange Kaiju op te ruimen? Het Monster Veeg Team, natuurlijk! Onze hoofdpersoon, Kafka Hibino, is lid van dit team en heeft met zijn 32 jaar bijna geen kans meer om te slagen voor het examen om bij de prestigieuzere Japanse defensiemacht te komen. Maar op een noodlottige dag dringt een kleine Kaiju zijn mond binnen en verandert Hibino in een Kaiju! Nu heeft hij de kracht om in zijn eentje tegen de monsters te vechten, maar hoe zal hij omgaan met het bezit van het lichaam van een monster en zijn eigenaardigheden?

Viral Hit

Een slappeling zijn en gepest worden is helemaal niet leuk. Maar Hobin Yoo kiest ervoor om zijn zwakte om te zetten in kracht en begint een NewTube-kanaal waarop hij te zien is terwijl hij wordt geslagen door pestkoppen. Zijn plan om geld te verdienen komt al snel tot stilstand als hij zich realiseert dat de video's, om te werken, veel langer moeten duren dan hij in staat is om een gevecht vol te houden. Zo begint zijn zoektocht om een betere vechter te worden, met de hulp van een vreemde kippenleraar. Door nieuwe manieren te vinden om populair te worden op het NewTube-kanaal, door te trainen om beter te worden in vechten en zichzelf te beschermen, is Hobin Yoo op weg om een beroemdheid te worden en zijn leven een andere wending te geven.

Astro Note

Mooi buitenaards meisje stort neer op aarde. Op de een of andere manier wordt ze eigenaresse van een hostel, waar vreemde figuren wonen. Een nietsvermoedende man wordt ingehuurd als kok en wordt meteen verliefd op het buitenaardse meisje. Duidelijke verschillen terzijde, de gelijkenissen met Rumiko Takahashi's klassieke meesterwerk Maison Ikkoku komen onmiddellijk in je op. Tot nu toe zijn er nog maar een paar afleveringen uitgezonden, dus het is moeilijk te voorspellen waar deze show heen gaat, maar wat er te zien was, was grappig en licht intrigerend. Zeker de moeite waard als je van romantische komedies en maffe humor houdt. Bonuspunten voor alle retroverwijzingen.

Tonari no Yokai-san
Train to the End of the World
Wind Breaker

Tonari no Yokai-san

Het rustige dorpje Engamori is de thuisbasis van een eigenaardige mix van burgers. Mensen, monsters, goden en geesten leven naast elkaar en kunnen het goed met elkaar vinden. Op een dag evolueert een oude huiskat in een Nekomata en gaat op pad om meer te begrijpen over zijn transformatie en zijn nieuwe rol als Yokai. Er is ook een jong meisje dat gevoeliger is dan de meesten voor de aanwezigheid van de Yokai en dat enigszins gerelateerd lijkt te zijn aan de Void, een soort alternatieve dimensie waar mensen en Yokai in kunnen verdwijnen. Al met al is Tonari no Yokai-san een rustige en vredige slice-of-life serie over verandering en acceptatie, met een donkere ondertoon die duidelijker wordt naarmate de serie vordert.

Train to the End of the World

Nieuwe technologie kan altijd risico's met zich meebrengen. De uitvinding van het 7G breedbandnetwerk bleek rampzalig, omdat het de realiteit veranderde en Japan veranderde in een gevaarlijk land van vervormde realiteit. Bovendien wordt elke persoon die 21 jaar wordt een dier. Een paar jaar na het 7G-incident ontdekt een groep meisjes dat de transformatie kan worden gestopt als ze de uitvinder van de 7G-technologie vinden. Hij is voor het laatst gezien in Ikebukuro, 30 treinhaltes van hun locatie vandaan. Dus nemen ze de leiding over een verlaten trein en beginnen aan hun reis naar het einde van de wereld.

Wind Breaker

Vooroordelen kunnen heel erg schadelijk zijn. Vraag maar aan Haruka Sakura, de hoofdpersoon van Wind Breaker, die de pech heeft geboren te zijn met een ernstig geval van heterochromie: de helft van zijn haar is wit en één oog is lichtbruin. In een conformistische maatschappij als Japan, waar alles wat afwijkt van de norm als slecht wordt beschouwd, betekent dit dat de jonge Haruka wordt gemeden en gevreesd vanwege zijn uiterlijk. Dit leidde ertoe dat hij besloot om de stoerste jongen in de buurt te worden. Als iedereen hem als misdadiger behandelde, kon hij net zo goed de ruigste misdadiger worden die de stad ooit had gezien! De andere delinquenten op zijn school beschermen de stad actief tegen rivaliserende bendes en Sakura maakt uiteindelijk deel uit van het team.

Andere interessante nieuwe series:

  • A condition called love
  • Kuramerukagari
  • Kurayukaba
  • Vampire Dormitory
  • Studio Apartment, Good Lighting, Angel Included
  • Oblivion Battery
  • HIGHSPEED Étoile
  • Grandpa and Grandma Turn Young Again
  • Gods' Games We Play

Opmerkelijke lopende series:

  • My Hero Academia 7
  • Black Butler - Public School Arc -
  • Konosuba 3
  • Laid-Back Camp 3
  • Nijoyon Animation 2
  • Sound: Euphonium 3
  • That Time I got reincarnated as a Slime 3
  • The DUke of Death and his maid 3
  • The Misfit of Demon King Academy 2

Direct bestellen

crunchyroll-premium-1-maand
Bezorgd per e-mail

Crunchyroll Premium 1 maand

€ 4,99
crunchyroll-premium-3-maanden
Bezorgd per e-mail

Crunchyroll Premium 3 maanden

€ 13,99
crunchyroll-premium-12-maanden
Bezorgd per e-mail

Crunchyroll Premium 12 maanden

€ 39,99
Menu
0
Land Taal

Je landkeuze zorgt ervoor dat de juiste producten en betaalmethodes worden getoond. Zorg er daarom voor dat je landkeuze overeenkomt met het land van het account waarop je het product wilt inwisselen.